Terug naar overzicht
Plaats 12
An
Gijbels
Voornaam An
Achternaam Gijbels
Leeftijd 45
Geboorteplaats Hasselt
Woonplaats Heusden-Zolder
An Gijbels
An Gijbels
An Gijbels
An Gijbels
Mijn beroep:
Onthaalmoeder en bestuurslid lokale afdeling

Mijn hobby’s:
Projectje: kei mooi Limburg → ik leg een kei op plekjes waar Limburg trots op kan zijn (lees zeker meer op de blog) het is op een positieve manier ingaan tegen rechtse gedachten.

Fietstochtje, wandelingetje in de natuur, hiphop, terrasje met vriendinnen, supporteren voor mijn 2 oudste kinderen (wielrennen), projectjes voor goede doelen (moet niet groot te zijn). En van dit alles neem ik graag talloze fotootjes. En als dat nog niet genoeg zou zijn, ook nog wat politiek.

https://heusden-zolder.cdenv.be/nieuws/nieuws/interview-ag/

Mijn gezin:
Getrouwd met Dirk en mama van Senne, Maite en Lowie

Mijn favoriete plek in Limburg:

Een moeilijke vraag! Net omdat ik mezelf altijd uitdaag om nieuwe plekjes te ontdekken en geloof me het blijft me telkens verrassen hoeveel mooie plekjes Limburg heeft. Maar als ik dan toch eentje moet kiezen, is het 1 van de sterrenplekjes van Heusden-Zolder. Aan de kluis in Bolderberg , het uitzicht over de vijvers en kasteel van Terlaemen.

Een verborgen parel die mensen zouden moeten ontdekken:
Heel wat plekjes in het Wijergebied. Mijn mond valt er soms nog open van verbazing. Zo was ik een keertje aan het wandelen en stonden er in 1 vijver 11 reigers, daar word ik nu eens stil van.

Favoriete streekproduct:
Absoluut ijs van een lokale boer, dat is mijn guilty pleasure. En natuurlijk de siroop, Hasseltse speculaas en waar Limburg zo bekend voor is de lekkere Limburgse vlaai, mmmhhh.... en zo een lekker Hasselts jeneverke kan ook wel smaken. Oei, oei, al een hele hoop en dan hebben we de gewone dingen zoals aardbeien, peren, appels of kersen nog niet gehad.

Ik ben politiek actief als:
Bestuurslid lokale afdeling, lid V&M

Zo ben ik in de politiek terecht gekomen:
Mijn man is 10 jaar lokale voorzitter geweest en zo ben ik er ook ingerold.

Op deze thema's wil ik mij toeleggen:

Toerisme is een prachtig thema, dat past perfect met mijn blog, ik probeer nu al om mensen te laten zien hoe mooi het hier is. Limburg is een schat, dit mogen we echt beseffen.

Niet enkel de schoonheid van Limburg moet een troef zijn, maar ook de lucht. Er zit in Limburg zeker ook toekomst in zorgtoerisme,

Maar ook wil ik me graag inzetten voor economie, vooral om nieuwe starters aan te trekken of net over de streep te trekken. Ik ben er zeker van dat Limburg bruist van talent.


An in één zin:
Je kan me vergelijken met een wafel: eenvoudig, zacht, smaakt naar meer … en soms kan ik verrassend uit de hoek komen!